Locaties

De Iersemode keten begon een aantal jaar geleden met een locatie in ons land, hier kwamen al snel meerdere locaties bij vanwege het succes en de populariteit. Inmiddels is dit aantal uitgegroeid tot 7 Primark winkels wat dit jaar nog gaat groeien tot meer dan 10 winkels in Nederland. Alle vestigingen zijn enorme winkelpanden die zo zijn ingericht dat iedere vierkante meter optimaal gebruikt kan worden voor het shoppen.

Locaties in Nederland

Dit is de lijst van vestigingen die op dit moment open zijn in ons land. Daarnaast kan men ook nog in Essen en DusseldorfĀ shoppen voor de mensen die dicht bij de Duitse grens wonen. Deze zomer worden de locaties van de Primark nog uitgebreid waardoor je nog makkelijker de laatste mode voor een voordelige prijs inkopen kunt. Bekijk de nieuwe vestigingen van de Primark.

Primark locaties in Belgiƫ:

Bereikbaarheid van de locaties

De primark kiest al haar locaties en vestigingen met beleid uit. Hierdoor zitten ze allemaal op A-locaties gevestigd. Dit betekend dat ze altijd gemakkelijk bereikbaar zijn. Of je nou met het openbaar vervoer gaat of met je eigen auto de bereikbaarheid is geen probleem. Vaak is het enkele minuten lopen vanaf de dichts bijzijnde parkeergarage en is er een goede aansluiting voor de mensen die met het openbaar vervoer komen. Niet voor niets reizen shopping fans het hele land af om naar een van de vestigingen te komen.

One comment

  1. geachte,

    ik heb vernomen dat er een primemark winkel in antwerpen komt.
    maar kan er eventueel mssn een idee gegeven worden wanneer deze open gaat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.