Primark Hoofddorp

Ook mensen in de omgeving van de stad Hoofddorp kunnen naar hun eigen Primark. De primark Hoofddorp was zelfs een van de eerste vestigingen van ons land, om precies te zijn was het de tweede Nederlandse locatie. Al sinds 2010 reizen vele shopaholics af naar Hoofddorp voor maar een winkel, de Primark. Hoofddorp ligt vlak onder de stad Haarlem en Amsterdam waardoor er veel mensen uit de omgeving gemakkelijk naar deze vestiging kunnen komen.

Shopping info over Primark in Hoofddorp

  • Alle pashokjes hebben dubbele spiegels, zo kun je lekker in je hokje blijven om te kijken of de kleding goed staat.
  • Er zijn 27 kassa’s aanwezig
  • 2666 vierkante meter shopping gebied!
  • Perfecte locatie, midden op het marktplein van Hoofddorp

Adresgegevens en openingstijden

Natuurlijk is het handig om van te voren te weten op welk adres je de Primark in Hoofddorp kunt vinden. Schrijf volgende adresgegevens op of sla ze op in je notities op je telefoon:
Marktplein 254 in Hoofddorp

Openingstijden

Voor een dicht deur staan wil niemand, het is daarom belangrijk om tijdens de juiste openingstijden te komen. Wij hebben de openingstijden van deze vestiging voor jou op een rijtje gezet. Deze zijn als volgt:
Maandag: 11:00- 18:00
Dinsdag: 09:00- 18:00
Woensdag: 09:00- 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00
Zondag: 12:00- 18:00

Bereikbaarheid

Je kunt je wel voorstellen dat de tweede vestiging van ons land met zorg was uitgekozen. Hier was een goede strategie voor opgezet waardoor de bereikbaarheid perfect is. Op slechts enkele minuten lopen bevind zich al een parkeergarage, hierdoor is het heel goed mogelijk om met de eigen auto te komen. Het parkeren is niet gratis, maar doordat je zo voordelig je kleding kunt kopen wordt het ruim gecompenseerd. Als je student bent is het wellicht aantrekkelijker om met het openbaar vervoer te komen. Doordat je een studenten ov-kaart hebt is het reizen gratis, gelukkig is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer ook prima te doen. Je kunt met de trein of met de bus naar deze vestiging komen, vervolgens kan het shoppen beginnen. Als je klaar bent bij de Primarkwinkel kun je over gaan naar de andere winkels of kun je nog een hapje gaan eten in de stad. De keuze is aan jou!

Het assortiment

Het assortiment bestaat uit items die je van iedere Primark verwachten kunt. Denk hierbij aan een mooie dames collectie, een collectie voor heren en kleding voor de kinderen. Of je nou een t-shirt kopen wilt of een lange broek je bent bij deze mode keten op het juiste adres. Het grote voordeel bij deze winkel is dat alles exclusief ontworpen wordt voor deze mode keten en het allemaal verkocht wordt tegen een zo scherp mogelijke prijs. Ondanks dat je zo weinig betaald voor je aankopen is de kwaliteit zeker goed te noemen! Wacht daarom niet langer en reis af naar Hoofddorp om je garderobe aan te vullen met de laatste mode.

Bekijk ook eens

Ook de vestigingen in de andere Nederlandse steden zijn zeker het bezoeken waard. Neem daarom eens een kijkje om lekker te shoppen bij de volgende locaties:
Primark Nijmegen
Primark Rotterdam
Primark Zoetermeer

2 comments

  1. Als ik kleren nodig heb ga ik altijd bij Primark als eerste langs. Ik heb mensen horen klagen dat het altijd druk is bij de Primark winkels, maar dat is makkelijk te vermijden als je lekker vroeg gaat. Dat doe ik en ik heb altijd een leuke tijd. Meestal vind ik wat ik zoek, want ze hebben een groot assortiment kleding.

  2. Primark in Hoofddorp is aanzienelijk goedkoper dan elders heb ik opgemerkt. Onderweg naar huis even gestopt om een kijkje te nemen . Is achteraf gezien een goede keus geweest vind mijn vriend die absoluut niet van winkelen houd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.