Primark Dordrecht

Ook in Dordrecht kan er binnenkort heerlijk geshopt worden bij de Primark Dordrecht. In het winkelcentrum Drievriendenhof is er een locatie verkregen door de Ierse modeketen. Maar voor het zo ver is moet er eerst verbouwd worden.

Verbouwing Drievriendenhof

De drievriendenhof is het overdekte winkelcentrum van Dodrecht. Voor wie niet bekend is in Dodrecht, het is vlak bij de Vriesestraat het Statenplein en de Sarisgang. Het hof bestaat bekend om de modewinkels waar veel mensen uit de omgeving heen komen om hun kleding te kopen. De afgelopen jaren kwam er echter veel leegstand in de drievriendenhof.

De winkels die er nog zijn, zijn naar voren in het winkelcentrum geplaatst zodat er ruimte voor de Primark gemaakt kan worden. Het achterste gedeelte wordt hiervoor helemaal verbouwd. Voor de Primark Dodrecht wordt er een winkeloppervlakte van 4900m2 vrij gemaakt. Dit wordt verdeeld over twee winkelvloeren. Volgens het AD worden deze verdiepingen bereikbaar via roltrappen en een lift. De opening van de Primark vestiging moet nog voor de feestdagen van 2015 gebeuren.

Primark Dordrecht adres

Drievriendenhof 16

3311 NM Dordrecht

  • Maandag: 11.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag: 9.00 – 18.00 uur
  • Woensdag: 9.00 – 18.00 uur
  • Donderdag: 9.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 9.00 – 18.00 uur

Primark Dordrecht koopzondag tijden

  • Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Over shoppen in Dordrecht

Nu de Primark er nog niet is betekend het niet dat je niet naar Dordrecht kunt gaan om je kleding te kopen. Dodrdrecht is een erg gezellige en knusse stad. Het is niet een enorme stad zoals Utrecht of Amsterdam, maar heeft wel een groot aanbod van kledingwinkels. Hierdoor heb je de gezelligheid van een dorp en de faciliteiten en winkelketens van een grote stad. Als je wilt winkelen bij een van de bekende kledingmerken van ons land kan dat hier gewoon.

Bereikbaarheid
Ook de stad is goed te bereiken via de snelweg. Je neemt de afslag naar het centrum van Dodrecht hier zijn vele parkeermogelijkheden om de auto veilig achter te laten. Parkeer hem in de parkeergarage als je het dichtst bij de winkel wilt eindigen. Het uurtarief om je auto te parken ligt rond de twee euro, dit is dus bijna het zelfde als het gemiddelde van Nederland.

Ook heeft Dordrecht een treinstation, hierdoor is Dordrecht een geschikte stad voor studenten die willen komen shoppen met een OV- kaart.

Andere locaties

Bekijk ook eens een van de volgende locaties om lekker te kunnen shoppen bij de Primark:
Primark Zaandam
Primark Almere
Primark Arnhem

2 comments

  1. In ons gezellige stadje is de Primark net een kers op mijn taartje. Voor mij is shoppen met me twee meiden niet alleen kopen maar ook leuke momenten en herinneringen opbouwen met de kids. we zijn alle drie weg van de Primark en gaan voor elke item eerst naar Primark

  2. Primark Dordrecht is één van mijn favoriete plekken om te winkelen. Er is hier van alles te vinden. Als mijn moeder en ik nieuwe kleren nodig hebben is dit altijd de eerste plek waar we rondkijken, omdat we bijna altijd vinden waarnaar we op zoek zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.