Primark Groningen

Ja, het is zover! Ook komt er een nieuwe Primark shop in Groningen. Al moeten we helaas nog even wachten hierop. Volgens de huidige planning komt er in Groningen een Primark in 2016, dit zou dan al in het begin van het jaar moeten zijn. De winkel gaat zich vestigen boven de Media Markt wat op dit moment een leegstand pand is. In dit pand zat eerder nog een Intersport Megastore, maar deze is weg.

Primark komt in Groningen

Winkel in groningenVoor de shoppers in Groningen is dit natuurlijk goed nieuws! Zelf houdt ik ook erg veel van shoppen en vind ik Groningen al behoren tot de leukste shopping steden van Nederland en dat zal het nu helemaal worden met een nieuwe Primark winkel in Groningen.In eerste instantie zou er geen Primark komen in deze stad omdat er geen goede locatie was die genoeg ruimte bood. Maar meerdere filialen hebben nu ruimte geboden waardoor de Primark een filiaal kan vestigen van maar liefst 7.700 vierkante meter! Daar past wel een hoop kleding en fashion in!

Primark Groningen vacatures

Naast dat het voor ons shopping freaks goed is, is het ook mooi voor de stad zelf gezien het vele nieuwe banen zal creëren. Geruchten gaan dat er twee honderd banen bijkomen wat natuurlijk goed nieuws is! Dat betekend dat er een hoop vacatures vrij komen voor de werkgelegenheid in Groningen.

Bij deze vacatures moet je denken aan het werken achter de kassa of het aanvullen van het kleding assortiment, maar ook zijn er managers nodig en ander soort personeel. Kortom als jij bij een van de hipste en nieuwste kledingwinkels wilt werken is het zeker waard om naar de vacatures van de Ierse modeketen te kijken.

Primark Groningen adresgegevens

Het adres van de Groningse Primark is als volgt:
Westerhaven 52
9718 AC
Groningen
Telefoonnummer is voorlopig onbekend, mochten deze naar voren komen dan zullen we dit uiteraard hier plaatsen.

Openingstijden:
Officieel is de winkel nog niet geopend, daarom kunnen wij de openingstijden nog niet met zekerheid zeggen. Wel hebben we gekeken naar de andere winkels waardoor we een schatting hebben kunnen maken. Bekijk daarom de voorlopige openingstijden van de Primark.

Maandag: 09.00 – 18.30
Dinsdag: 09.00 – 18.30
Woensdag: 09.00 – 18.30
Donderdag: 09.00 – 21.00
Vrijdag: 09.00 – 18.30
Zaterdag: 09.00 – 18.30

Koopzondag Primark groningen tijden
Zondag: 12.00 – 17.00

Bereikbaarheid van de vestiging

PRimark groningenNatuurlijk is de kans groot dat jij in Groningen wilt shoppen terwijl je hier niet vandaan komt. Daarom is het belangrijk om te weten hoe het met de bereikbaarheid zit. Deze vestiging is eigenlijk op twee manieren voor niet-Groningers te bereiken. Je kunt natuurlijk met de eigen auto komen, in en rondom de stad zijn er volop parkeermogelijkheden om je auto veilig te parkeren. Je betaald hier een normaal uur tarief voor wat gangbaar is voor grote steden als deze stad.

De tweede mogelijkheid die je hebt is door te komen met het openbaar vervoer. Als eerst moet je de trein naar het centraal station van deze stad nemen. Hier aan gekomen stap je uit en zoek je op welke bus je moet hebben. Na enkele minuten in de bus gezeten te hebben ben je aangekomen op je bestemming en kan het shoppen beginnen.

Shoppen in Groningen

Niets boven groningenAls je denkt dat je alleen bij de Primark winkels in deze stad kunt shoppen dan heb je het goed mis. Groningen behoort tot de grootste steden in het Noorden van het land. De stad staat bekend als studenten stad, meer dan de helft van de inwoners is namelijk student. Dit zie je ook zeker terug in het straatbeeld van de stad uit het Noorden. Bij een stad voor studenten horen natuurlijk ook een hoop kledingwinkels. Deze zijn terug te vinden aan de oude vismarkt, een groot plein midden in de stad. Hier zitten vele bekende kledingmerken en zijn er ook een hoop horeca gelegenheden te vinden. Daarnaast is er nog een echte shopping hoofdstraat waar je ook uren shoppen kunt. Je kunt dus meerdere winkels op een dag bezoeken als je kiest voor deze vestiging.

Een andere mogelijkheid om je dagje shoppen bij de Ierse modeketen af te sluiten is door lekker te stappen met je vrienden of vriendinnen. Doordat het een echte studenten stad is zijn er zeer veel uitgaansgelegenheden. Verschillende feestcafes, kroegjes en feesthallen waar jij een geslaagde nacht kunt beleven. Kortom Groningen is de stad om nieuwe kleding te scoren, maar ook nog eens om een erg leuke dag te beleven.

Zit jij ook al te wachten op de nieuwe Primark in het noorden? Laat dan een reactie achter! Via deze pagina zullen we jou ook op de hoogte houden van de nieuwe filiaal.

Bekijk ook eens de volgende vestigingen

Primark Tilburg
Primark Utrecht
Primark Amsterdam

3 comments

  1. Even tussen door de primark binnen stappen dat kan al helemaal bij ons in GRoningen. Top winkel en de prijzen zijn zo student vriendelijk . Bij de primark de laatste mode voor een betaalbare prijs halen.

  2. Hallo, ik kan nergens vinden hoe ik contact met jullie filiaal in groningen op kan nemen dus probeer ik het hier.. ik ben vandaag tussen 5 en 7 het rode konijne knuffeltje met speentje eraan vast verloren bij jullie in de primark. Ik hoop dat hij word terug gevonden en dat jullie het kunnen aangeven in een mailtje zodat ik hem op kan halen !
    Groetjes Elizabeth postma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.