Primark Utrecht

Utrecht is ook een van de mooiste shopsteden van Nederland en daar moet natuurlijk ook een Primark bij komen, welke in alle waarschijnlijkheid er ook zal komen. In zoveel steden heeft de Primark inmiddels al een filiaal of komt er één bij het volgende jaar. Op onze pagina locaties vindt je ook alle huidige locaties waar een Primark momenteel zit gevestigd. Deze lijst zal volgend jaar weer flink uitgebreid zijn met een aantal nieuwe Primark vestigingen. Onder andere Groningen, Nijmegen en Utrecht zullen er dan wellicht bij zitten.

Waarom een Primark in Utrecht?

  • Een van de leukste shopping steden in Nederland.
  • Goed bereikbaar.
  • Grote stad
  • En er zit er natuurlijk nog niet één in de buurt.

Ook veel mensen in Utrecht zijn er blij mee, het zal het publiek vergroten dat komt shoppen in Utrecht. Al zijn er ook helaas een aantal mensen tegen, wat altijd zo zal zijn. Op Facebook is een pagina hiervoor opgericht namelijk https://www.facebook.com/noprimarkinutrecht

Elke Primark verschaft een stad veel nieuwe werkgelegenheid wat natuurlijk altijd goed is voor een stad, wat ook een belangrijke reden is om een Primark te laten komen.  Veel gemeenten hebben ook erg positieve ervaringen met Primark en zijn dan ook erg tevreden met de komst van de grote modeketen naar de stad.

De locatie waar de Primark komt is ook nog niet bekend, waarschijnlijk wordt er op dit moment gezocht naar een geschikte locatie om de nieuwe Primark te vestigen. Geruchten zijn dat de V & D een deel van het pand wilt verhuren aan de Primark, gezien V & D het niet nodig zal hebben. De V & D zou hiermee kosten kunnen delen en voor Primark zou het een goede locatie zijn. Het is dus even afwachten of dit door gaat. Als er maar Primark nieuws is, zul je dat vinden op onze blog.

update: Inmiddels kunnen wij bevestigen dat de Primark in Utrecht inderdaad in het oude pand van de V&D terecht gaat komen. De V&D zal niet verdwijnen uit de stad maar het pand zou opgesplitst worden.Dat betekend dus ook dat de adresgegevens bekend zijn. Dit is  in het winkel centrum hoog catharijne. We moeten nog even geduld houden voor deze er komt, maar het is in ieder geval bevestigd nieuws.

Bekijk ook eens de volgende vestigingen:
Primark Amsterdam
Primark Zwolle
Primark Dordrecht

 

3 comments

  1. Ben zeer blij dat een Primark zo dichtbij ons zit in Hoofddorp. Wij kaken altijd een feest van wanneer we gaan winkelen. Eerst bij de Primark en daarna kijken of we verder kunnen. Meestal zijn we uren aan het passen en foto’s shooten totdat we de juiste koopjes hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.