Primark Rotterdam

Op het Poolsterplein in Rotterdam staat ook een van de Nederlandse vestigingen van de Primark. De Primark Rotterdam is de allereerste Nederlandse winkel en werd eigenlijk als test gebruikt door de Ierse modeketen. Als deze vestiging geflopt was waren er nu waarschijnlijk nooit zoveel vestigingen in ons land geweest. Gelukkig voor ons was de Primark Rotterdam het tegenovergestelde van een flop, het was namelijk een enorm succes.

De opening van deze vestiging was niet te vergelijken met de opening van een nieuwe winkel van tegenwoordig. Toen de vestiging in Rotterdam geopend werd was de Primark namelijk nog niet zo bekend als dat het nu was. Alleen de echte shopaholics waren op de hoogte van deze winkel. Bij de opening waren daarom dan ook slechts tientallen mensen aanwezig, nu is dat als een winkel geopend wordt gemiddeld zo’n honderden mensen.

Weetjes over de Primark in Rotterdam

Ga je voor het eerst shoppen bij deze vestiging in 010? Wij hebben de leukste feitjes over deze winkel voor je opgezocht en deze kun je hieronder vinden! Heb jij nog aanvullingen op deze lijst? Aarzel dan niet en laat gerust een reactie achter zodat wij deze lijst kunnen aanvullen.

 • De allereerste Nederlandse vestiging!!
 • Enorm groot oppervlakte om te shoppen
 • Assortiment voor dames, heren en kinderen
 • Zeer ruime openingstijden (7 dagen per week geopend)
 • Altijd de laatste mode
 • Goed bereikbaar door de centrale ligging

Adresgegevens
Poolsterplein 100
3067 LW Rotterdam

Het Poolster plein in Rotterdam is een groot plein met verschillende winkels. Hierdoor is het een toplocatie die ook nog eens goed te bereiken is. Je kunt de trein naar Rotterdam centraal nemen, maar je zou er ook voor kunnen kiezen om de auto ergens te parkeren om vervolgens een stukje te lopen.

Over shoppen in Rotterdam

Hoewel Amsterdam de hoofdstad van ons land is is Rotterdam ook zeker een belangrijke stad voor ons land. Rotterdam is namelijk de havenstad van Europa en telt zelfs wereldwijd mee op het gebied van havens. Als we kijken naar de stad dan is deze voor Nederlandse begrippen erg modern ingericht. Je vindt er hoge gebouwen en er zijn ook enorme mooie shopping straten. Als je nog nooit in Rotterdam bent geweest dan raden wij aan om niet alleen tijd te spenderen in de PRimark maar ook zeker even de stad in te gaan. Een goed dag programma zou als volgt kunnen gaan:

 • Shoppen bij de Primark
 • Bij komen op het terras
 • De stad in duiken om nog meer te shoppen
 • Eten in de stad
 • De trein naar huis nemen

Er zijn ook nog eens vele leuke toeristische trekpleisters voor wie toerist in eigen land wil spelen.

Bekijk ook eens

Uitgeshopt in de vestiging van Rotterdam? Maak je geen zorgen er zijn vele andere toplocaties waar jij shoppen kunt. Neem daarom eens een kijkje op de volgende pagina’s:
Primark Zoetermeer
Primark Enschede
Primark Den Haag

Mocht je nog vragen hebben over deze vestiging laat dan gerust een reactie achter.

2 comments

 1. Ik ben naar een aantal filialen van Primark geweest en deze filiaal vond ik het leukst. Het is altijd druk daar dus ik denk wel dat vele mensen zullen het met me eens zijn. Prijzen zijn niet te hoog en je kan er van alles vinden.

 2. deze primark filiaal in Roterdam staat goed gelegen en de ruime openingstijden en het leuk terrasje maken het helemaal af voor wij shoppaholics. Na het shoppen nog lekker eten dichtbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.