Primark Zaandam

Het is inmiddels al weer drie jaar geleden dat de deuren van de Primark in Zaandam werden geopend. Ondertussen had de Primark al een zeer goede naam opgebouwd bij shopping fans met de vestigingen in Rotterdam en in Hoofddorp. Niet heel gek dus dat het een enorme drukte was bij de opening van de nieuwe vestiging in Zaandam.

PRimark in ZaandamAls eerst mocht de pers naar binnen voor een rondleiding door het pand, een paar uur later werden dan toch de deuren geopend voor het grote publiek en konden de eerste aankopen gedaan worden. Denk hierbij aan een modieus shirtje voor enkele euro’s en leuke mode accessoires voor erg weinig geld.

Over de Primark in Zaandam

Inmiddels zijn er enorm veel vestigingen in ons land. Hierdoor probeert iedere vestiging toch iets unieks te creëeren waardoor je zeker niet teleurgesteld gaat worden als je eens bij een andere locatie komt shoppen. Waarom zou je kiezen voor deze vestiging? Wij hebben de voordelen voor jou op een rijtje gezet! Mist er in jouw ogen een voordeel? Laat het ons weten en wij voegen het direct toe.

 • Centrale ligging vlak boven Amsterdam
 • Meer dan 250 werknemers in dienst
 • Een groot oppervlakte beschikbaar om te shoppen
 • De leukste mode voor een scherpe prijs
 • Goed te combineren met een dagje Zaandam

Primark Zaandam Adresgegevens

Ankersmidplein 7
Zaandam 1506CK

Bereikbaarheid

Het Ankersmidplein in Zaandam is erg goed te bereiken, net als veel andere locaties is de Primark gevestigd op een groot plein waar ook andere winkels zich bevinden. Deze winkels hoeven niet bang te zijn voor concurrentie, want de Ierse modeketen zorgt juist voor een aantrekkingskracht op heel shoppend Nederland. Nu dat gezegd te hebben kunnen we overgaan naar de bereikbaarheid. De meeste shopping fans zullen voor het openbaar vervoer kiezen. Het is daarom belangrijk om te weten dat je gewoon met de trein naar Zaandam kunt gaan om hier te shoppen. Je stapt uit op het centraal station, vanaf hier is het nog een paar minuten lopen voor het shoppen kan beginnen.

Voor wie met de auto komt zijn er genoeg mogelijkheden om te parkeren in Zaandam. Het parkeertarief ligt hier op ongeveer twee euro per uur, dit wordt dus ruim gecompenseerd met de voordelige kleding die je kunt aanschaffen.

Openingstijden

Je wilt natuurlijk niet voor een dichte deur komen te staan, om deze reden hebben wij de openingstijden van de Primark Zaandam voor jou opgezocht. Deze zijn als volgt:

Maandag: 11:00- 19:00

Dinsdag: 09:00 – 19:00

Woensdag: 09:00 – 19:00

Donderdag: 09:00 – 21:00

Vrijdag: 09:00- 19:00

Zaterdag: 09:00 – 19:00

Primark Zaandam koopzondag tijden

Zondag: 10:00- 17:00

Dit zijn de openingstijden die op niet-feestdagen gelden. Let er op dat er bepaalde feestdagen zijn waarbij de openingstijden beperkt worden. Ga voorbereid van huis en controleer dit dus van te voren.

Parkeren?

Om te shoppen in Zaandam zijn diverse parkeerplekken. Er zijn tevens diverse blauwe zones waar je tot 2 uur gratis kan parkeren. Deze vindt je bij de volgende straten:

 • Ankermidplein
 • Czarinastraat
 • het Krimp
 • Stationsstraat
 • Vinkenstraat
 • Zeemansstraat

Met name de Vinkenstraat is vrij dichtbij de Primark, vanaf hier kun je prima lopen. Naast deze (gratis) mogelijkheden zijn er ook betaalde parkeergarages als je de gehele dag de stad in wilt. Hier betaal je circa € 1,50 tot 2 euro per uur, met een max van € 19 – 20 per dag. Dit kan bij de volgende adressen:

 • Rozenhof, Zilverpadsteeg, 1506 BE Zaandam
 • Hermitage, Hermitage 144, 1506 TX Zaandam (Dicht bij de Primark)
 • Noordschebos, Noordschebos 1, 1506 MN Zaandam
 • City Parking, Westzijde 30, 1506 EE Zaandam
 • Parking Zaantheater,  Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam

Bekijk ook eens

Het is zeker de moeite waard om ook eens een kijkje te nemen bij de andere locaties. Verken een nieuwe stad waar je nooit eerder geweest bent en shop de laatste kleding.

Primark Almere
Primark Arnhem
Primark Eindhoven
Primark Hoofddorp

Werken bij de Primark in Zaandam

Indien je wilt werken is de beste optie om te kijken op de website van Primark.com, hier kun je kijken naar de verschillende vacatures die openstaan per vestiging. Je ziet direct waar je voor kunt solliciteren en kunt daarop reageren via het systeem op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.