Primark Zoetermeer

Primark in ZoetermeerOok in de stad Zoetermeer kan je heerlijk een dag shoppen bij een van de vestigingen van de Primark. De opening was in oktober 2013 wat een echt gekkenhuis was. Honderden tiener meisjes stonden in de rij om te kunnen shoppen bij de allernieuwste vestiging van de Primark. Vooral de gemeente Zoetermeer is erg blij met de komst van deze modewinkel, het zou naar schatting voor zo’n 30% meer bezoekers in de stad zorgen.

Over de Primark Zoetermeer

De Primark in Zoetermeer heeft een aantal punten waardoor jij absoluut voor deze vestiging moet kiezen. Waarom zou jij voor deze vestiging kiezen? We zetten de voordelen op een rijtje:

  •  3500 vierkante meter beschikbaar om te shoppen
  • Zeven dagen in de week geopend
  • Ruime openingstijden
  • De laatste mode voor een scherpe prijs
  • Centrale ligging in ons land

Het assortiment

Het assortiment bestaat uit artikelen dat je van een Primarkwinkel kunt verwachten. De prijs is zeer voordelig, als je er voor de eerste komt weet je haast niet wat je overkomt. Mooie shirtjes die er uniek uitzien voor slechts enkele euro’s. De kwaliteit van de artikelen is te vergelijken met die van de H&M, er mag dus absoluut niet geklaagd worden. In deze winkel vind je artikelen voor dames, heren en kinderen. Het grootste gedeelte van het assortiment is echter gericht op de doelgroep vrouwen en jonge dames. Meer dan de helft van de artikelen zijn hier voor geschikt.

Naast kleding kun je hier ook terecht voor mode accessoires en interieur artikelen. Ben je opzoek naar wat kleine en leuke dingetjes om je kamer in te richten? Deze winkel heeft het voor jou!

Adresgegevens

Burgermeester van Leeuwenpassage 2-8
Zoetermeer

Primark Zoetermeer openingstijden

Maandag: 11:00 – 18:30
Dinsdag: 9:00 – 18:30
Woensdag:9:00 – 18:30
Donderdag: 9:00- 21:00
Vrijdag: 9:00- 18:30
Zaterdag: 9:00 – 18:30

Koopzondag tijden
Zondag: 12:00 – 17:00

Primark in Zoetermeer

Over Zoetermeer

Als je nog nooit in Zoetermeer geweest bent is het een absolute aanrader om hier eens te gaan shoppen en het te combineren met een dagje in de stad. Verwacht niet een enorme stad zoals in Amsterdam, maar Zoetermeer is erg leuk om er een keer te zijn. Het is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft  meer dan 100 000 inwoners. Van oorsprong is het eigenlijk een dorp, maar de afgelopen jaren is dat uitgegroeid tot een echte stad. Dat is terug te zien in het straat beeld. Het heeft de gezelligheid van een dorp, maar de faciliteiten, winkels en horecagelegenheden van een echte stad. Als je niet van die enorme drukte houdt maar wel heerlijk wilt shoppen dan is dit de stad die je zoekt.

Primark Zoetermeer parkeren

Het Zoetermeer centrum is vaak druk, de vestiging van de Primark is gelegen in het winkelcentrum in het hartje van de stad. Indien je wilt parkeren is het beste om te kijken naar de verschillende parkeergarages gelegen rondom de stad. Er zijn namelijk meerdere parkeergarages welke je al vrij snel zult zien als je het centrum wilt bereiken. Indien je zelf slechts alleen de Primark wilt bezoeken, dan kan je zelfs gratis parkeren door gebruik te maken van sommige garages. Hier hoef je de eerste twee uur niet te betalen. Erg handig als je even snel wilt shoppen bij de Primark vestiging.

Overige locaties

Niet alleen in Zoetermeer kun je terecht om te shoppen bij de Primarkwinkel. Ook zijn er in andere steden nog winkels die zeker het bezoeken waard zijn. Bekijk daarom de volgende pagina’s en laat gerust een reactie achter.
Primark Enschede
Primark Den Haag
Primark Groningen

Voordat je naar de Primark gaat kun je ook altijd naar de collectie. De collectie is altijd te vinden op de officiële website. Hier vindt je nieuwe items en collecties welke altijd leuk zijn om door te bladeren, ook vindt je hier inspiraties van anderen gezien veel mensen hun foto’s delen met Primania.

Primark Zoetermeer vacatures

Om te solliciteren moet je kijken bij de officiële Primark website. Er zijn vrijwel altijd vacatures open voor diverse functies. Via de pagina https://www.primark.com/nl/careers/search-and-apply kun je kijken of er vacatures openstaan voor de vestiging waar jij wilt werken. Hier moet je de plaatsnaam invullen van de Primark waar je wilt werken. Vervolgens klik je op zoeken en krijg je direct de vacatures die open staan.

One comment

  1. afgelopen zaterdag was ik op familie bezoek in Zotermeer en kwam zodoende voor de eerste keer in primark zoetermeer. Heel vriendelijk personeel , ik zocht naar een hoge broek voor mijn 13 jarige dochter en kwam er niet uit. Ik werd vriendelijk geholpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.