Primark Alkmaar

In de afgelopen jaren zijn er in Nederland steeds meer vestigingen van Primark bijgekomen. In 2016 is ook in Alkmaar een vestiging van Primark geopend. Deze opende haar deuren in mei 2016.

Locatie
Primark Alkmaar kun je in het centrum van de stad vinden. De vestiging is gevestigd aan De Laat. Je kunt de winkel overigens vinden tegenover fastfoodketen McDonald’s.

Adresgegevens van Primark Alkmaar:
Laat 128
1811 EL Alkmaar

Openingstijden van de Primark Alkmaar

Naar alle waarschijnlijkheid zullen de onderstaande openingstijden worden gehanteerd bij de vestiging in Alkmaar. Voordat je naar deze vestiging van Primark gaat is het aan te raden om de openingstijden te controleren. Het voordeel is dat je op iedere dag van de week je inkopen kunt doen bij Primark, dus ook op zondag. Let wel: op zondagochtend is Primark gesloten en ’s middags gaat deze vestiging om 17:00 uur weer dicht.

Op maandag: van 11:00 uur tot 18:00 uur

Op dinsdag: van 09:00 tot 18:00 uur

Op woensdag: van 09:00 tot 18:00 uur

Op donderdag: van 09:00 tot 21:00 uur

Op vrijdag: van 09:00 tot 18:30 uur

Op zaterdag: van 09:00 tot 18:30 uur

Op zondag: van 12:00 tot 17:00 uur
Voorts is het altijd aan te raden om op de site van Primark te kijken als het gaat om feestdagen. Tijdens sommige feestdagen, zoals Eerste Paasdag of Eerste Pinksterdag, is de winkel doorgaans gesloten. Door goed te kijken wanneer de winkel al dan niet open is voorkom je dat je voor een dichte deur staat.

Vervoer naar Primark Alkmaar
Je kunt Alkmaar op diverse manieren bereiken. De stad is over het algemeen goed bereikbaar. Zowel met de auto als het openbaar vervoer. Als je met het openbaar vervoer naar de stad gaat kun je kiezen voor de trein. Vanaf het station is het niet ver lopen naar het centrum van de stad. Winkelend publiek dat met de auto naar Alkmaar reist kan terecht in één van de parkeergarages. In het laatste geval kun je natuurlijk wel worden geconfronteerd met een volle parkeergarage. Wil je geen last hebben van dit soort problemen, dan is het aan te raden om met het openbaar vervoer te reizen.

Waarom winkelen bij Primark Alkmaar?

Je kleding en andere gerelateerde artikelen kopen bij deze vestiging van Primark heeft diverse voordelen. Allereerst en dat is voor velen het belangrijkste argument: de prijs. Daarnaast kun je er van alles krijgen. Dan gaat het niet alleen om kleding, maar ook allerlei andere artikelen zoals spullen voor het huishouden, schoonheidsartikelen en accessoires. Het enige nadeel is dat er geen Primark online shop hiervan is.

Online winkelen?
Bij veel winkelketens kun je tegenwoordig ook online allerlei artikelen bestellen. Bij Primark is dit helaas niet mogelijk. Er is door Primark in het verleden wel een test gedaan, maar dit is niet doorgezet. Uiteraard heeft Primark wel een website. Dit is een fraaie overzichtelijke website waar je de collectie kunt bekijken. Deze kun je delen op je eigen social media accounts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.