Primark folder

Dat de Primark buitengewoon populair staat natuurlijk vast. Maar ben je ook zo verslaafd aan de Primark dat je het liefst regelmatig een folder bekijkt van de Primark shop? Hoogstwaarschijnlijk wel! Of ga je een dagje heerlijk shoppen met vrienden en vriendinnen en wil je weten wat er allemaal in de actie is bij de Primark? Dan is een folder van de Primark natuurlijk het eerste wat je wilt bekijken voordat je weggaat.

De folder van de Primark

Het assortiment wisselt natuurlijk met regelmatig en zo komen er vaak nieuwe producten bij. Een folder is dus bij uitstek het ideale media om dit te checken. Primark heeft namelijk een leuke folder waarmee jij kunt kijken naar acties, aanbiedingen, nieuwe producten en ander nieuws dat de winkelketen te melden heeft.

Waar kan ik de folder online vinden?

Folder van de Primark shopEr zijn diverse websites op het internet waar de folder te vinden is. Zo is de folder te vinden op de website van http://primark.folderz.nl/ Op de website van Primark.com is zelf helaas geen folder te vinden, wel staan hier de nieuwste producten en trends, wat natuurlijk leuk is om regelmatig in de gaten te houden!

Zo vindt je hier afbeeldingen incl. de prijzen en weet je direct dat deze verkrijgbaar zijn, zodat jij ze bij een Primark bij jou in de buurt kunt halen. Wat zou het toch handig geweest zijn als er hiervoor een Primark online shop was, waar je ze gemakkelijk online kon bestellen.

Ook leuk is dat Primark zelf voorstellen geeft in de vorm van artikelen waar een outfit wordt uitgelicht. Hier worden leuke trends als de zomer besproken met outfits die je dan kunt dragen. Zoals hier bijvoorbeeld.

Primania

Primark kleding looksPrimania is het onderdeel van Primark waar jij je gekochte kleding kunt tonen aan andere shoppers!

 

 

 

Op de website http://www.primark.com/nl/primania vindt je een overzicht van honderden andere Primark fans die kleding hebben gekocht en dit ook graag laten zien. Heb je dus wat gekocht bij de Primark en wil je dit aan de buitenwereld laten zien? Dan is dit de ultieme kans.

Leuk is dat je hier ook inspiratie op kunt doen door naar andere looks te kijken. Zo zie je leuke trends, nieuwe outfits en combinaties die wellicht ook bij jou leuk zouden staan. Het leuke is dat direct gezien kan worden bij welke winkel het is gekocht en dat je kunt stemmen op andere looks! Een gezellige community van de Primark dus.