Primark in Amsterdam

Primark in Amsterdam

Wat is nou een hoofdstad zonder een Primark vestiging? Dat is zeker iets wat de eigenaren van de Ierse modeketen gedacht moeten hebben toen ze besloten om een vestiging te openen in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. In 2015 wordt de vestiging van Primark Amsterdam geopend. Momenteel wordt er nog volop gebouwd aan de vestiging. Gelukkig is er al heel wat informatie bekend dankzij het internet over deze nieuwe locatie. Je leest er daarom ook alles over in dit artikel.

Primark locatie Amsterdam

Als je benieuwd bent waar de nieuwe locatie komt dan kunnen wij dat alvast voor je verklappen. Op de Damrak in Amsterdam stond eerder altijd een C&A gebouw, deze wordt nu verbouwd waardoor er plaats komt voor de Primark. Niet alleen de Primark komt in dit gebouw, het gebouw gaat gedeeld worden met een aantal andere modeketens.

Primark amsterdam assortimentDe vestiging krijgt een shopping oppervlakte van 8500 vierkante meter! Dit is enorm groot voor een normale winkel en zelfs voor een Primark. Dit is allemaal verdeeld over 9 verschillende verdiepingen. De winkel krijgt ook nog eens drie verschillende ingangen. Het maakt dus niet uit van welke kant je aankomt lopen, want er zijn drie mogelijkheden om naar binnen te gaan. Kun jij je al voorstellen hoeveel uren shopping plezier je gaat beleven bij de Primark Amsterdam? Wij kunnen niet wachten!

Primark Amsterdam vacatures

Natuurlijk levert zo’n nieuwe Primark ook een hoop nieuwe banen op. Iedere keer als er een vestiging geopend wordt, levert dit honderden banen op. Bij de vestiging in de stad zou het wel niet anders zijn. Voor de opening komen de vacatures voor verschillende functies vrij. Denk hierbij aan baantjes voor het aanvullen van de kledingschappen of aan kassapersoneel. Kijk gerust of er voor jou een vacature bij zit zodat jij een nieuwe baan bij deze modeketen krijgt.

 

Adresgegevens van deze vestiging

Als je wilt gaan shoppen bij deze vestiging dan is het handig om te weten waar deze gevestigd is. De vestiging is nu nog in verbouwing, maar deze is te vinden op:

Damrak 70
1012 LM Amsterdam
Telefoonnummer: Komt zo snel mogelijk online

Het adres zou je misschien bekender in de oren klinken als locatie de Dam in Amsterdam. Iedereen weet de dam eigenlijk wel te vinden in onze hoofdstad. De bereikbaarheid naar dit adres is daardoor ook uitstekend. Als je al in Amsterdam bent kun je de tram pakken naar Damrak, je zult dan bijna voor de vestiging uitstappen waardoor je direct shoppen kunt. Als je vanuit een andere stad of dorp komt dan Amsterdam dan raden wij aan om met het openbaar vervoer af te reizen naar centraal station, vanaf hier kun je de tram pakken. Dit is dus een vestiging die niet eenvoudig te bereiken is via het openbaar vervoer.

Openingstijden

Doordat de winkel nog niet geopend is kan er nog niks gezegd worden over de openingstijden. Wel hebben wij een verwachting gedaan van deze tijden. De verwachte openingstijden zijn als volgt:

Maandag: 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 9.00 – 18.00 uur
Woensdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdag: 9.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 18.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Ben jij blij met de komst van de vestiging in Amsterdam? Laat het ons weten door middel van een reactie!

Andere vestigingen

Niet alleen in de hoofdstad kun je terecht voor voordelige kleding en de laatste mode. Neem ook eens een kijkje bij een aantal van de vele andere top vestigingen in Nederland:
Primark Zwolle
Primark Dordrecht
Primark Zaandam