Primark in Dordrecht opent in 6 maanden

De afbouw van het gebouw waar in de toekomst de Primark in gaat komen in Dordrecht is begonnen. Deze nieuwe Primark gaat zich vestigen in het winkelcentrum 3vriendehof in Dordrecht. Ook dit gaat weer een geweldige Primark worden met een mega aanbod aan kleding voor alle fanatieke shoppers. Officieel is de verbouwing in januari al gestart, maar vanaf 1 juli kan de Primark gaan afbouwen.

Volgens het winkelcentrum is het bedoeld dat de Primark opengaat begin 2016. Omwonenden zijn wel blij als de werkzaamheden over zijn, vanwege het overlast van het verbouwen.

Ook in Groningen nu definitief een Primark

Het is sinds kort ook bevestigd dat er in Groningen ook officieel een Primark open gaat. Dit nieuwe filiaal gaat zich vestigen in het winkelcentrum de Westerhaven in Groningen. Ook dit filiaal zal pas begin 2016 open gaan, net als die in Dordrecht. Het is dus voor de Primark shoppers in deze stad nog even wachten. Gelukkig zijn er inmiddels genoeg Primark winkels waar je terecht kan.


Ook gaat de nieuwe Primark erg veel werkgelegenheid brengen. Zo biedt het ruimte voor 200 full time banen wat dus erg mooi is voor de stad. Na aankomende zomer begint de werving, lijkt het je dus om daar te werken. Houd dan de Primark vacature pagina in de gaten!