Primark online shop

De Primark is een van de populairste kledingwinkels van dit moment! In de grotere steden van Nederland vind je een fysieke vestiging en waar nog geen vestiging te vinden is wordt er wel een gebouwd. De enige plek waar wij nog graag een Primark zouden willen zien is het op het internet. Een echte Primark online shop zou voor veel shopping fans een grote toevoeging zijn. Maar komt er een Primark webshop en als die komt hoe groot is die kans dat die er komt? Lees er alles over in dit artikel.

De voordelen van een Primark online shop

Laten we aftrappen met de voordelen die het ons zou opleveren als er een online shopping mogelijkheid komt op de website.

Geenonline shopping drukte: Een groot voordeel is dat je bij een webwinkel geen last hebt van de enorme drukte. Natuurlijk is het leuk als het gezellig druk is bij een van de vestigingen. Je leert er een hoop andere mensen kennen en je ziet gelijk wat voor een kleding andere mensen kopen. Toch is het in sommige gevallen best vervelend als er een lange rij is of als je niet bij de kleding kunt komen vanwege de drukte. Het is soms zo druk dat je nauwelijks je eigen gang kunt gaan. Hoe fijn zou het zijn als deze drukte even weg is en jij met slechts een paar klikken op de muis het assortiment kunt bekijken om vervolgens online te bestellen. Het zou ons in ieder geval erg lekker lijken!

gratis_verzendingGratis verzending: Een webshop bied vaak gratis verzending aan. Dat betekend dat jij voor de verzendkosten helemaal niets hoeft te betalen en niet eens je deur uit moet! Nu koop je vaak een treinkaartje en ben je een dag onderweg om de kleding te shoppen. Als je online bestellen kunt laat je de kleding gratis naar huis verzenden. Als het pakketje aankomt pak je het uit, pas je de kleding en stuur je terug wat niet past. Wat wel  past laat je natuurlijk gewoon in de kledingkast liggen.

Geen verveling meer op het internet! Hoeveel tijd verspil je nu wel niet aan het checken van status updates van je vrienden op Facebook. En bij welk level op candy crush bij jij al aangekomen? Als er een webshop is kun je ook nog eens het assortiment van Primark kleding bekijken. Zit er wat leuks tussen? Dan bestel je het toch eventjes? Kortom het internet zou er stukken leuker uit zien als er een online shop mogelijkheid is bij de Primark.

Nog meer kleding: Zeg nou eens eerlijk! Je zou toch absoluut nog meer kleding halen als je het online kunt bestellen? Hoe vaak heb jij wel eens niet online besteld terwijl je het eigenlijk niet nodig had? Achteraf zijn dit vaak de allerleukste aankopen die je je maar kunt bedenken. Je kijkt er met een glimlach op terug.

Kom maar op! Waarom zou de Primark volgens jou een echte webwinkel moeten beginnen? Laat een reactie achter en misschien kunnen we ze op deze manier wakker schudden! Online shoppen zou nooit meer het zelfde zijn!

Over de Ierse modeketen Primark

Primark online shopDe Primark is van oorsprong een Ierse modeketen, dat houd in dat het oorspronkelijk uit Ierland komt en is overgewaaid naar de rest van Europa. De Primark formule is eigenlijk een vrij simpel concept: Kwalitatieve kleding voor een zeer scherpe prijs, volgens de laatste mode trends aangeboden op toplocaties. Je moet het maar net bedenken, want het is een enorm succes! Jongeren en ouderen, dames en heren, iedereen doet mee aan de shopping gekte. Dat is ook niet heel gek want het assortiment sluit aan bij iedere doelgroep tegen een prijs waar niemand nee tegen zegt. Je kunt hier denken aan shirtjes van 5 euro of een paar schoenen voor slechts tien euro.

“Een dagje Primark”

Een veel voorkomende uitspraak in de vakantie is ” Zullen we een dagje naar de Primark gaan?”. Veel mensen gaan met de trein naar een van de vestigingen om hier te shoppen. Alle vestigingen zijn namelijk op plekken vlakbij een trein station waardoor ze goed te bereiken zijn. Vaak gaan mensen een ochtendje of een aantal uren shoppen bij de Primark, daarna gaan ze de stad verkennen om een hapje te eten of om nog meer te shoppen bij de andere kledingwinkels. Niet voor niets zijn veel steden vaak blij als er een nieuwe vestiging wordt geopend. De horeca gelegenheden in de buurt en de andere kledingwinkels zien ook vaak een stijging in de omzet.

Zo zie je maar dat shoppen goed gecombineerd kan worden met een dagje weg. Koop een voordelig kaartje bij de trein en ga een dagje de laatste mode kopen voor een goede prijs!