Primark Zwolle

Update: De Primark in Zwolle is een feit, er wordt momenteel volop gebouwd aan een winkel in de hoofdstad van Overijssel. Dit betekend dat we als shopping liefhebbers nog even moeten wachten tot de vestiging geopend is.

De primark komt naar zwolleZwolle is de hanzestad van Overijssel met een levendige binnen stad. Er gaan daarom dan ook geruchten dat de Ierse mode keten ook hier een vestiging wilt openen. Er zijn zelfs al berichten dat het meer dan geruchten zijn, want de mode keten heeft al een huur contract afgesloten voor een toplocatie aan de melkmarkt! Voor de mensen die niet bekend zijn in Zwolle, de melkmarkt is het centrale punt van het centrum van Zwolle. Op dit plein zitten meerdere grote winkels met een ruim assortiment van kleding en mode artikelen.

Wanneer opent de Primark in Zwolle?

De PRimark in zwolleOp de vraag wanneer deze vestiging ook daadwerkelijk open gaat is nog geen antwoord te geven. Naar verwachting zou dit ergens in 2016 gebeuren. Het pand waar de vestiging in komt wordt momenteel namelijk nog gebouwd.

Bereikbaarheid Primark Zwolle

De Zwolsche vestiging is enorm goed te bereiken. In principe zijn er twee manieren voor niet-Zwollenaren om te komen dat is met het openbaar vervoer of met de eigen auto. Als je met de auto komt heb je vele parkeermogelijkheden in en rondom de stad. Er zijn meerdere garages waar je je auto veilig en vrij voordelig parkeren kunt. Het uur tarief ligt in de stad tussen de 2 en 3 euro voor geparkeerd uur. JE kunt gewoon betalen bij de betaal automaat met contant of met een pasje. Op deze manier is het parkeren voor dat je gaat shoppen vrij eenvoudig.

Een andere manier is door met het openbaar vervoer te komen. Het treinstation van Zwolle is volledig vernieuwd waardoor het nog beter toegankelijk is. Je neemt de trein naar het centrale station van Zwolle. Hier aangekomen heb je twee mogelijkheden om bij de Primarkvestiging te komen. Zo kun je er voor kiezen om te gaan lopen, je zult hier ongeveer tien minuten over doen. Een andere manier is door een stadsbus naar de stad te nemen. Je stapt dan uit bij de bushalte bij de Eekwal, vanaf hier is het nog zo’n 3 tot 5 minuten lopen. De vestiging is gevestigd op het grote plein van Zwolle, als je een MAC Donalds ziet ben je op de goede richting. Tegen over dit pand staat de Primark vestiging dus je kunt direct gaan shoppen.

Openingstijden van de winkel

Doordat de winkel nog niet geopend is kan er nog weinig gezegd worden over deze vestiging, wel kunnen we natuurlijk een schatting doen als we kijken naar de openingstijden van andere vestigingen. Wij verwachten dat de openingstijden als volgt zijn:

Maandag: 11.00 – 18.30 uur
Dinsdag: 9.00 – 18.30 uur
Woensdag: 9.00 – 18.30 uur
Donderdag: 9.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 18.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 18.30 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Woon jij in Zwolle of in de omgeving van Zwolle? Laat ons weten wat jij er van vind dat de Primark bij jou in de buurt komt!

Andere locaties

Het is ook zeker de moeite waard om eens bij een van de volgende vestigingen te kijken:
Primark Dordrecht
Primark Zaandam
Primark Almere