Almere Primark

Primark-in-AlmereEen van de locaties van de Nederlandse Primark vestigingen ligt gelegen in de stad Almere. Almere is een gezellige stad met leuke terrasjes, restaurantjes een drukke winkelstraat en uiteraard de Primark winkel! Hierdoor kun je er een gezellig shop dagje van maken door eerst een bezoekje aan de Primark te brengen om vervolgens in de stad verder te shoppen.

De Primark in Almere

De Ierse modeketen is nog maar sinds december 2012 geopend, maar is sindsdien al niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Almere. Vele shopping liefhebbers komen vanuit steden en dorpen uit de omgeving om hier de laatste mode in te slaan voor een zeer voordelige prijs. Als je de winkel binnen loopt zie je meteen dat dit de shopping plek is. Overal zie je rekken vol met kleding, kleding en nog meer kleding. Zodra je de winkel binnen komt ben je direct op de dames afdeling, de eerste verdieping is speciaal voor de heren, kinderen en de interieur collectie ingericht. Zo kun je hier dus alles kopen voor je hele gezin. De Primark Almere vind je op het volgende adres:

Primark Almere adres:
Metropolestraat 11
1315 KK ALmere

Primark Almere openingstijden

Hieronder vindt je de tijden van deze vestiging.

Maandag: 11.00 – 18.30 uur
Dinsdag: 09.00 – 18.30 uur
Woensdag: 09.00 – 18.30 uur
Donderdag: 09.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 18.30 uur
Zaterdag: 09.00 – 18.00 uur

Koopzondag bij Primark Almere

Zondag:  12.00 – 17.00 uur

Bereikbaarheid

Natuurlijk is deze vestiging net als bij de andere locaties goed te bereiken. Voornamelijk komen de meeste “primarkshoppers” met het openbaar vervoer omdat ze nog niet in het bezit zijn van een rijbewijs. Maar dat wil absoluut niet zeggen dat de winkels niet met de auto te bereiken zijn. Je hoeft niet te verwachten dat je je auto hier voor de deur kunt parkeren, maar er zijn vele betaalde parkeergarages in het centrum van Almere waardoor je vrij dichtbij de vestiging de auto parkeren kunt. Als je dit gedaan hebt hoef je slecht nog enkele honderden meters lopen om aan te komen bij de vestiging.

De veel gebruikte mogelijkheid om deze locatie te bereiken is het openbaar vervoer. Je kunt de trein naar centraal station Almere nemen, hier aangekomen ben je al vrij dichtbij de vestiging. Hier is het namelijk nog maar 26 meter lopen als je de trein uitkomt. Wij denken dat dit de Primark vestiging is die het meest dicht bij een treinstation is. Het is dus niet heel gek dat deze vestiging onwijs populair is onder de treinreizigers. Je zou als je een overstap heb in Almere, bij wijze van spreken, snel de winkel in kunnen gaan om vervolgens de kleding te kopen.

Andere shopping mogelijkheden

Als je denkt dat je alleen voor de primarkkleding terecht kunt in Almere heb je het goed mis. Ook in deze stad zijn er namelijk nog vele andere kledingmerken die gevestigd zijn in de binnenstad. Je kunt daardoor de dag compleet maken door ook eens een kijkje te nemen bij de andere bekende winkels. Als afsluiter zijn er enorm veel horeca gelegenheden. Denk hierbij aan de bekende merken zoals de La place, de Hema maar ook leuke lokale tentjes waar je een heerlijk broodje kunt eten of een kopje thee kunt drinken.

Bezoekers bezochten ook

Ben jij wel uitgekeken op deze vestiging van de Ierse modeketen? Neem dan eens een kijkje bij de andere vestigingen. Wij kunnen de volgende vestigingen zeker aanraden! Lees informatie over de winkel en laat gerust een reactie achter met jouw ervaring.

Primark Arnhem
Primark Eindhoven
Primark Hoofddorp
Primark Groningen

Vaak gevraagd wordt of de kleding ook online wordt aangeboden. Helaas is het nog niet zover. Wel kan je de collectie grotendeels online bekijken en meedoen aan leuke acties van Primania. Maar er kan nog niet online gewinkelt worden bij de Primark helaas. Dit zal waarschijnlijk in de toekomst een keer komen, maar tot die tijd zal je langs moeten gaan in één van de vele Primark filialen in Nederland.

Vacatures

Ben je op zoek naar een baan bij de modeketen? Dat kan natuurlijk ook! Via de website van de Primark kan je eenvoudig kijken welke vacatures er nog openstaan in Almere. Of een andere vestiging als jij hier naar op zoek bent. Door de stad in te vullen en vervolgens te zoeken krijg je een overzicht van vacatures die nog openstaan. Vervolgens kan je ook direct solliciteren met de informatie die op de website staat.

One comment

  1. Met mijn vriendinnen elke laatset zondag van de maand naar koopavond bij de primark is onze beste Girls day out. Van make up to kleding met een 50 eur doen wij heel wat leuke inkopen. Van de maand twee keer geweest met mijn moeder die zocht naar een speciale lipstick die ze vroeger ook had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.