Arnhem Primark

Primark-in-Arnhem
Vanaf 30 september 2014 is het ook mogelijk om te shoppen bij je favoriete mode warenhuis in Arnhem. Net als bij de andere openingen van de Primark, was het ook in Arnhem een mooi feestje.  De vestiging is gelukkig eenvoudig te bereiken zowel als met de auto als met het openbaar vervoer.

De adresgegevens

Als je naar Arnhem toe gaat wil je natuurlijk wel weten waar je in Arnhem moet weten. Arnhem is een relatief grote stad waardoor het opschrijven van het adres wel handig is om te doen.
Primark Arnhem
Ketelstraat 45
6811 CZ Arnhem

Bereikbaarheid

Ga goed voorbereid op reis naar de Ierse modeketen en lees hier hoe je deze vestiging bereiken kunt. De meeste shoppers zullen toch wel met het openbaar vervoer komen om de Primark te bereiken. Je zult dus eerst de trein naar het centraal station van Arnhem moeten nemen. Hier zou je eventueel op de bus kunnen stappen om dichter bij de winkel te komen. Wat je ook kunt doen is lopen, het is ongeveer 1 kilometer lopen maar met de gedachte dat je straks lekker shoppen kunt heb je die 1000 meter zo afgelegd.

Een andere manier om deze vestiging te bezoeken is natuurlijk met de auto. In en rondom de binnenstad van Arnhem zijn er verschillende parkeermogelijkheden waar je de auto veilig parkeren kunt. Gratis parkeren is er helaas niet mogelijk, maar voor slechts een paar euro per uur kun je toch de auto kwijt.

Winkelen in Arnhem

Als je niet uit de omgeving van Arnhem komt ben je vast benieuwd wat deze stad je nog meer te bieden heeft. Want niet alleen voor de Primark hoef jij af te reizen naar deze stad in Gelderland. Je kunt je hier namelijk de gehele dag vermaken met shoppen. In de stad zijn eigenlijk alle grote kleding merken wel te vinden, mocht je dus niet slagen bij de Primark dan kun je als nog met gevulde tassen naar huis. Naast de bekende kleding winkels zijn er ook een aantal mode winkeltjes die alleen in Arnhem te vinden zijn. Alleen hier voor is het zeker de moeite waard om een keer langs te komen.

Als je klaar bent met shoppen zijn er ook nog eens vele mogelijkheden om te lunchen of gewoon wat te eten bij een van de restaurantjes of bekende horeca gelegenheden. Kortom als jij een geslaagde dag wilt die in het teken staat van shopping ga je naar Arnhem toe!

Bekijk ook deze vestigingen

Niet alleen bij de vestiging in Arnhem kun je leuk shoppen, wij kunnen ook aanraden om een aantal andere locaties te bekijken. Lees daarom meer informatie over een locatie en laat een reactie achter met jouw ervaring. Zelfs als Arnhem de dichtst bijzijnde locatie is raden wij aan om eens naar een andere vestiging te gaan, het is erg leuk om alle vestigingen eens gezien te hebben. Er zijn ook nog eens steeds meer vestigingen waardoor de keuze nog groter wordt. We wensen je veel shop plezier! Laat gerust een reactie achter met wat jij geshopt hebt bij deze locatie.
Primark Eindhoven
Primark Hoofddorp
Primark Nijmegen

2 comments

  1. Primark Arnhem heeft heel wat leuke spullen aan te bieden. Winkelen daar is best gezellig, de prijzen zijn heel redelijk en ik shop daar graag. De kwalitet van sommige kledingstukken kan best wel wat beter, maar voor de rest is alles wel goed.

  2. Winkelen in Arnhem is altijd veel plezier als je van winkelen houd natuurlijk. Zelfs mijn zusjes klagen niet wanneer ze de primarkt binnen komen anders is het wel de hele dag gezeur over moe zijn van het lopen. Wij hbben laatst nog zo een leuk nieuwjorks truitjes gehaald koste nog geen 5 eur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.