Den Haag Primark

Sinds 11 december 2014 kan er ook in Den Haag geshopt worden bij de Primark. De Hagenezen moesten eerst naar Zoetermeer afreizen voor de dichtstbijzijnde Primark vestiging. Die tijd is nu gelukkig voorbij en kunnen mensen uit Den Haag en uit deze omgeving even lekker bij de Primark langs gaan.

Primark Den Haag Facts

  • 5296 vierkante meter beschikbaar om te shoppen.
  • Gelegen op het Spui in Den Haag.
  • Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
  • Kleding en de laatste mode voor een gangbare prijs.
  • Een aanwinst voor de stad Den Haag.

Ben jij al wezen shoppen bij de Haagse vestiging? Laat ons weten wat jij van deze vestiging vindt!

Adresgegevens en bereikbaarheid

Als je niet bekend bent in Den Haag is het wel handig om te weten op welk adres de winkel gevonden kan worden. De Primark Den Haag heeft het volgende adres:
Spui 50, 2511 BS Den Haag

Openingstijden
Maandag 09:00 -20:00
Dinsdag 09:00 -20:00
Woensdag 09:00 -20:00
Donderdag 09:00 -21:00
Vrijdag 09:00 -20:00
Zaterdag 09:00 -20:00
Zondag 11:00- 18:00

Bereikbaarheid
Er zijn eigenlijk twee mogelijkheden om bij deze vestiging te komen als je hier niet vandaan komt. Dat is met de auto en met het openbaar vervoer. Mocht je met de auto komen dan kun je parkeren bij een groot aantal parkeergarages. Wij van primarkonlineshop.eu hebben de garages voor jou op een rij gezet: Parking Stadhuis, Parkeergarage Markthof, Parkeergarage Grote Mart, Parking Spui Centre, Parking Muzenplein en Parkeerterrein De Bijenkorf. Let er op dat het parkeren hier niet gratis is reken op een paar euro per uur om te parkeren, maar hierbij weet je wel dat je auto veilig binnen staat.

Een andere en veel gebruikte manier om te gaan shoppen bij de Primark in Den Haag is door met de trein te komen. Eerst neem je de trein naar het centraal station van Den Haag, als je de trein uitstapt is het nog zo’n 10 minuten lopen om bij de vestiging te komen. Na deze tien minuten kan het shoppen beginnen.

Shoppen in Den Haag

Je hoeft niet alleen voor de Primark naar Den Haag te komen, dit zou namelijk erg zonde zijn. De stad Den Haag heeft enorm leuke kledingwinkels, accessoires winkels en andere plekken waar je heerlijk shoppen kunt. Je vindt hier zowel de bekende merken die in heel Nederland verkrijgbaar zijn, maar ook leuke lokale Haagse winkels. Als je het winkelen zat bent zou je ook nog even naar het strand van Scheveningen kunnen gaan. Scheveningen ligt erg dicht bij Den Haag en heeft een enorm mooi strand voor Nederlandse begrippen Als het lekker weer is kun je hier zonnen, maar als het weer niet mee zit kun je er ook even lekker uit waaien. Zo zie je maar dat je niet alleen voor de Primarkkleding naar Den Haag hoeft te komen, maar dat deze stad en de omgeving veel meer te bieden heeft.

Wat vind jij van deze vestiging? Ben je er wel eens geweest? Laat het ons weten door middel van een reactie, jouw mening telt ook!

Bekijk ook eens

De volgende Primark vestigingen zijn ook zeker het bezoeken waard:
Primark Groningen
Primark Tilburg
Primark Utrecht

One comment

  1. Ik vind het fijn me te kleden aar de laatste mode alleen is de laatste mode gewoon peper duur. Niet bij de primark. Ik ga vaak shoppen bij d eprimakr in den Haag en ik vergelijk de prijzen met andere shops. soms verschillende zelfde items zeker eur 100 van elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.