Eindhoven Primark

Primark-Eindhoven

Sinds 2013 kunnen shopping fans ook terecht in de Primark in Eindhoven om een dag te shoppen bij een van de voordeligste en grootste modewinkels van het moment. Deze vestiging staat midden in de bruisende stad Eindhoven waardoor je er een gezellige en geslaagde shopping dag van kunt maken. Want naast de Ierse mode keten staan er ook nog vele andere bekende kleding winkels in deze stad.

Leuke weetjes over deze vestiging

Doordat er tegenwoordig vele vestigingen van de Primark in ons lans zijn kun je vaak een keuze maken naar welke je wilt gaan omdat het qua afstand niet veel verschil maakt. Eerst koos men standaard voor de winkel die het dichtst bij lag, maar dat is inmiddels het probleem niet meer. Om nu je keuze te kunnen maken kun je verder kijken dan de afstand, daarom hier een aantal leuke weetjes over deze vestiging.

  • Deze vestiging heeft een grootte van 5400 vierkante meter!
  • Deze vestiging ligt gelegen aan de Hermanus Boexstraat 1 in Eindhoven
  • Heeft een assortiment voor vrouwen, mannen en kinderen
  • Hier kun je ook terecht voor de  interieur collectie
  • Vele kassa’s om lange wachtrijen te voorkomen
  • Het was de eerste vestiging van het zuiden van het land
  • Al open sinds 19 november 2013

Adresgegevens en bereikbaarheid Primark

Vestdijk 1, 5611 AH Eindhoven, Nederland
zondag 12:00 – 18:00
maandag 11:00 – 18:30
dinsdag 09:00 – 18:30
woensdag 09:00 – 18:30
donderdag 09:00 – 18:30
vrijdag 09:00 – 21:00
zaterdag 09:00 – 19:00

Bereikbaarheid

Net als de andere vestiging is de locatie met zorg uit gekozen waardoor deze enorm goed bereikbaar is. De meest gekozen mogelijkheid om de vestiging te bereiken is met de trein. Als je op centraal station Eindhoven uitstapt is het nog slechts 400 meter lopen voordat het shopping avontuur kan beginnen. Het gaat je dus niet langer dan 5 minuten duren voordat je er bent, je hoeft geen bus of tram meer te nemen.

Een andere mogelijkheid is door met de auto te komen. Net als in iedere andere grote stad zijn er vele parkeermogelijkheden. Denk hierbij aan de betaalde parkeergarages of de parkeer plekken in en rondom de stad. Vanaf de parkeergarage hoef jij alleen nog maar te wandelen om bij de vestiging te komen.

Indeling van de vestiging

Om het assortiment te bekijken zul je toch zelf naar de vestiging moeten gaan, maar om alvast een impressie te krijgen van de indeling hebben wij het voor jou beschreven:
De winkel bestaat uit een kelder, een begane grond, etage 1 en etage 2 er zijn dus in het totaal vier verschillende etages met elk een eigen assortiment.
Kelder: Hier vind je de schoenen, design artikelen voor het interieur en verschillende accessoires.
Begane grond: Hier kun je terecht voor de damesmode
Verdieping 1: Op de eerste verdieping vind je de damesmode en de cosmetica
Verdieping 2: Opzoek naar herenmode of kindermode? De tweede verdieping staat er vol mee.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening, wat vind jij van deze vestiging? Laat het ons weten door middel van een reactie zodat jij andere shoppers kunt helpen.

Bekijk ook eens de andere vestigingen:

Primark Hoofddorp
Primark Nijmegen
Primark Rotterdam

 

2 comments

  1. Sinds de opening van primark in Eindhoven ben ik een zeer gelukkige moeder. Mijn woonkamer nu helemaal opgefleurd met Primark interieur collectie en ook de kamer van mij oudste moest een andere kleur dus ook ander decor…na je tiende wil je plots geen roze kamer meer. Dus alles bij Primark eindhoven gehaald voor een heel lage prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.