Primark Enschede

Op dinsdag 19 augustus 2014 opende Primark weer een van haar nieuwe filialen in ons land. Dit maal was de stad Enschede aan de beurt om de Primark welkom te heten. Net als bij alle andere opening werd dit weer op een feestelijke wijze gedaan en waren er een hoop shopping liefhebbers aanwezig om de opening  mee te kunnen maken en uiteraard te shoppen.

primark enschede drukte
Drukte bij de opening van de Primark in Enschede

Over de Primark Enschede

Voor wie bekend is in Enschede, de Primark is gevestigd in het gebouw waar voorheen de Bijenkorf in zat. Het adres is als volgt: H.J. (Hendrik Jan) van Heekplein 90 7511HN Enschede. De winkeliers en horecagelegenheden  in Enschede zijn erg blij met de komst van de Primark winkel. In andere steden zorgt een vestiging van de Ierse mode keten namelijk al gauw voor een toename van 20 tot 30 % van de bezoekers voor de stad.  Net als bij alle andere vestigingen kun jij hier een zeer ruim assortiment kleding verwachten voor een zeer lage prijs. Woon je dus in de buurt van Enschede? Dan hoef je niet meer ver te reizen om je slag te slaan en kun je hier terecht voor de laatste voordelige mode.

Bereikbaarheid

Net als de overige primark-locaties is deze vestiging ook weer eens perfect bereikbaar. Zo kun je de auto parkeren in een van de vele parkeergarages en plekken in en rondom Enschede. De Primark staat midden op het plein in de binnenstad. Vanaf je parkeerplek is het dus nog slechts een aantal minuten lopen afhankelijk van waar jij de auto parkeert. Daarnaast kun je, net als de meeste doen, met het openbaar vervoerkomen. Het station in Enschede is relatief klein omdat het een eindstation is. Hier aangekomen is het slechts nog enkele minuten wandelen voordat je de Primark in Enschede hebt bereikt. Hier kun je dan eindelijk beginnen met shoppen.

Shoppen in Enschede

De kans is groot dat je na het shoppen bij de Primark vestiging nog lang niet uit geshopt bent. Gelukkig heeft Enschede ook enorm veel andere leuke winkels waar je kunt shoppen. De Primark staat midden in de stad, dus vanuit deze vestiging kun je eenvoudig doorgaan naar de normale winkels. Ook is er regelmatig markt waar je heerlijk eten kunt halen. Als de markt er niet is kun je natuurlijk altijd voor de lokale horeca of de grote horeca ketens kiezen. Op deze manier maak je er niet alleen een leuke shop dag van maar sluit je het ook nog eens gezellig af.

Wij zijn benieuwd naar wat jij leuk vind aan de vestiging in Enschede, wij zelf zijn van mening dat dit een van de leukste Primarks is door de mooie locatie in Enschede centrum. We durven gerust te stellen dat dit de leukste vestiging van eht Oosten is.

Overige locaties

Er zijn ook nog andere locaties waar je absoluut eens moet shoppen. Bekijk de locaties op de volgende pagina om meer informatie hierover te krijgen.

Primark Den Haag
Primark Groningen
Primark Tilburg

 

2 comments

  1. Ik hou ervan om te winkelen in grote winkels, want dan heb je meestal alles wat je zoekt op 1 lokatie. En primark is een heel groot winkel. Shoppen daar is altijd gezellig en ik ga er vaker heen. Het kan best druk worden, maar dat is voor mij niet echt een minpunt.

  2. Wat heel fijncis van de primarkt is dat ze heel groot zijn en je wilt altijd terug komen. Ze hebben veel variatie dus voor iedereen wel wat te vinden. Ik ben al zeker 4 keer gewesst en nog heb ik geplanned om weer te gaan met mijn moeder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.