Primark Nijmegen

PRimark in NijmegenEen van de nieuwste Primark vestigingen in ons land is de Primark Nijmegen.  Eind maart 2014 gingen de deuren van deze vestiging open met natuurlijk weer een spetterende opening. Vanaf het station reden er fietstaxi’s die de shopping fans naar de nieuwste vestiging brachten. Er waren enorm veel pers en shoppingfans aanwezig.

Over de Primark Nijmegen

Als je er voor kiest om naar de vestiging in Nijmegen te gaan is het handig om van te voren een aantal leuke weetjes over de vestiging te weten. Deze hebben we voor jou op een rijtje gezet. Ontbreek er iets in deze shopping list? Laat dan een reactie achter zodat iedereen een duidelijke indruk van de winkel kan krijgen.

  • Centraal gelegen op plein 1944!
  • 6900 vierkante meter grootte winkel
  • Maar liefst 320 mensen in dienst bij deze vestiging
  • Koop avond op de donderdag
  • De ultieme shopping dag in Nijmegen

Net als bij iedere andere vestiging van de modeketen staat deze winkel ook garant voor de ultieme shopping experience. Door het enorme oppervlakte is er ook enorm veel plek voor de nieuwste kleding van de winkel. De Primark kleding hangt netjes aan hangers of ligt in de schappen zodat jij erbij kunt. Ook zijn er meerdere kassa’s zodat jij na het shoppen niet al te lang hoeft te wachten voor dat je kunt gaan afrekenen. Vaak was een kritiek punt dat de wachtrijen bij de kassa’s erg lang waren. Daarom is er bij deze vestiging extra aandacht aan besteed. Toen wij hier aan het winkelen waren was het er vrij rustig zodat we gelukkig snel door konden gaan.

Adresgegevens
Plein 1944 136, Nijmegen

Bereikbaarheid

Als je bekend bent in de stad Nijmegen dan is het voor jou vrij gemakkelijk om de vestiging te vinden. Je zou er gewoon naar toe kunnen lopen als je in de stad bent of je zou de fiets kunnen pakken. Er zijn ook bezoekers die buiten de stad vandaan moeten komen. Wij raden aan om dan met het openbaar vervoer of met de eigen auto te komen. Als je voor het openbaar vervoer kiest kun je eerst de trein van de NS nemen naar het centraal station van de stad Nijmegen. Vanaf hier kun je prima wandelen het is namelijk ongeveer 800 meter lopen voordat je de vestiging zult bereiken. Vanaf dan kan het shoppen beginnen!

Een andere mogelijkheid om de vestiging te bereiken is door met de eigen auto te komen. Er zijn meerdere betaalde parkeergarages in en rondom Nijmegen waar jij veilig de auto parkeren kunt. Midden in het centrum zijn de parkeerkosten per uur iets hoger dan buiten de stad. Vervolgens kun je lopend naar de Primark, het is dus een persoonlijke keuze hoeveel jij wilt betalen voor het parkeren van je auto.

Openingstijden

Niemand wil voor een dichte deur komen te staan, bekijk daarom de openingstijden voordat je vertrekt:

Maandag: 09.00 – 18.30
Dinsdag: 09.00 – 18.30
Woensdag: 09.00 – 18.30
Donderdag: 09.00 – 21.00
Vrijdag: 09.00 – 18.30
Zaterdag: 09.00 – 18.30
Zondag: 12.00 – 17.00 ( Alleen op koopzondagen in de stad Nijmegen)

Bezoekers bezochten ook..

Wie van de vestiging in Nijmegen een fan is moet ook absoluut eens kijken naar de andere vestigingen in de omgeving. Wij raden aan om de volgende locaties eens te bezoeken zodat je lekker shoppen kunt:
Primark Rotterdam
Primark Zoetermeer
Primark Enschede

2 comments

  1. Primark Nijmegen heeft een grote collectie kleding die redelijk geprijsd zijn en dat is de eerste reden waarom ik vaak daar te vinden ben. Er is van alles en nog wat daar te vinden natuurlijk. Het is net als andere Primark filialen. Groot, druk en voordelig.

  2. Leuke trendy make up setje gehaald bij de primark van L.A. Girls. leuke prijzen en ruime collectie. borstel, poeder, oogpotlood, concealer noem maar op. ik ven nu voor 3 maanden zoet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.