Primark Frankrijk

Primark is al enige jaren flink gegroeid en heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Alleen al in Nederland stijgt de Primark steeds meer in populariteit door de leuke en modieuze kleding voor een ontzettend mooie prijs. Er blijven maar vestigingen bijkomen en sinds 2013 is heeft Primark ook zijn intrede gemaakt in Frankrijk.

Eerste winkel Frankrijk

Primark in FrankrijkIn december 2013 opende Primark de eerste vestiging in Frankrijk namelijk in Marseille. Dit eerste Franse filiaal werd meteen goed aangepakt. Met 7000 vierkante meter shopgenot konden nu ook de Fransen profiteren van de leukste kleding, voor de laagste prijs.

Meerdere filialen

Het duurde niet lang of Primark opende al twee nieuwe filialen in Frankrijk. Dit gebeurde in de lente van 2014 en wel in de hoofdstad van Frankrijk: Parijs. Dat de Primark het ook in Parijs erg goed doet zegt natuurlijk wat over dit modehuis. Het geeft aan dat de kleding zelfs gewaardeerd wordt door de kieskeurige Franse bevolking en om die reden echt modieus en stijlvol te noemen is.

Primark wereldwinkel

Primark blijft maar aan de weg timmeren. In 2015 werd de eerste Primark geopend in de VS en wel in Boston. Dit betekent dus dat Primark zich al heeft uitgebreid over de Atlantische oceaan! Maar denk niet dat ze Europa nu vergeten zijn. In april 2016 werd het eerste filiaal in Italië geopend en sinds december 2016 bevind zich in Amsterdam een mega grote flagshipstore van maar liefst 10.000 vierkante meter.

Primark, Iers concept

Wist je dat Primark zijn eerste winkel in Dublin opende in 1969? In de tussentijd kent Ierland al 38 vestigingen door heel het land. Het eerste land waar Primark naar uitweek was Engeland. Het Verenigend Koninkrijk heeft inmiddels 174 winkel. In december 2008 kwam Primark naar Nederland en opende ze de eerste winkel in Rotterdam.