Primark hakken

Heb je binnenkort een leuk feestje of ben je op zoek naar mooie en goedkope hakken? Kijk niet verder want bij de Primark vind je de allermooiste schoenen voor een goedkoop prijsje. De schoenen zijn niet alleen spotgoedkoop, ze zijn ook geïnspireerd door de laatste trends zodat je er hartstikke hip bijloopt.

Pumps

Een pump maakt elke outfit net wat netter en eleganter. Om die reden zou eigenlijk elke vrouw een paar mooie pumps in de kast moeten hebben. Heb je niet veel geld? Dat is ook niet nodig, bij Primark heb je al een paar mooie pumps te pakken voor slechts €14,-. Wat dacht je van prachtige paarse, blauwe of champagne kleurige pumps om je zwarte outfit een speels effect te geven? Tevens zie je er met de hoge hak super vrouwelijk uit. Ben je niet zo ster op hoge hakken, geen probleem, Primark heeft ook leuke pumps met een klein subtiel hakje. Deze pumps zijn verkrijgbaar in het rood, zwart, beige, wit of een mooie slangenprint.

primark hakken en pumps
Open schoenen

Een mooie open schoen met een hak maakt je zomerse outfit nog sensueler en chiquer. Primark heeft prachtige open schoenen geïnspireerd op de Spaanse en Italiaanse mode. Deze nette schoenen hebben een mooie dunne en hoge hak zodat je jezelf op en top vrouw kunt voelen. Je kunt dus rekenen op veel bekijks. Deze prachtige schoenen zijn al verkrijgbaar vanaf €19,-.

Hoge schoen in gladiator-stijl

De gladiator-stijl is al een tijdlang een trend en ook bij Primark kun je deze stoere, maar elegante schoenen aanschaffen. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood voor slechts €25,-. Primark heeft ook gladiator schoenen met veter en blokhak. Deze schoenen zijn iets subtieler, maar zeker net zo mooi.

Nog meer schoenen

Niet alleen voor hakken kun je goed slagen bij Primark online, ook alle andere soorten schoenen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Denk bijvoorbeeld aan leuke ballerina’s, laarzen, vrijetijdsschoenen, sneakers en sandalen.