Primark Venlo

In Nederland zijn in steeds meer plaatsen vestigingen van Primark te vinden. Zo kun je tegenwoordig ook terecht bij Primark Venlo. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid ook niet één van de laatste ‘nieuwe’ vestigingen van het Ierse concern zijn, maar heel veel meer zullen er ook niet bijkomen, omdat Primark graag een bepaalde exclusiviteit wil behouden.

Over Primark Venlo

Primark is een razend populaire modeketen waar je terecht kunt voor allerlei kleding en accessoires, zo ook bij de vestiging in Venlo. Het is een grote winkel waar je van alles kunt vinden. In totaal gaat het om een oppervlakte van ruim 5000 vierkante meter (twee verdiepingen). Dit is natuurlijk een buitengewoon grote winkel en voor iedereen is er hierdoor wel een geschikt artikel te vinden. Tenminste, het is maar net waar je naar op zoek bent.

Openingstijden van de Primark in Venlo
Alvorens je naar Primark Venlo gaat wil je natuurlijk wel weten wat de openingstijden zijn. Je wilt natuurlijk niet voor een dichte deur staan. Het voordeel is dat Primark Venlo iedere dag open is, dus ook op zondag. Maar de openingstijden zijn niet iedere dag hetzelfde. Zo is de winkel op donderdagavond langer open, terwijl de winkel op maandagochtend en zondag later geopend is. Hieronder een overzicht van de openingstijden:

Op maandag: van 11:00 uur tot 18:30 uur

Op dinsdag: van 09:00 tot 18:30 uur

Op woensdag: van 09:00 tot 18:30 uur

Op donderdag: van 09:00 tot 21:00 uur

Op vrijdag: van 09:00 tot 18:30 uur

Op zaterdag: van 09:00 tot 18:30 uur

Op zondag: van 12:00 tot 17:00 uur

 

Adresgegevens
Je kunt de Primark in Venlo vinden op het volgende adres:
Primark Venlo

Oude Markt 36

5911 HH Venlo
Website van Primark Venlo
Primark Venlo heeft geen eigen website. Wel kun je natuurlijk de website van Primark zelf bezoeken. Wil je graag weten wat er allemaal bij deze winkel te koop is? Kijk dan eens op de website van deze modeketen. Je kunt de collectie bekijken op de website bekijken. Er zijn artikelen verkrijgbaar voor zowel dames, heren als kinderen. De artikelen die je op de website vindt kun je helaas niet online bestellen, maar je kunt ze wel delen op de diverse social media kanalen.

Primark in Nederland

Inmiddels is Primark bijna tien jaar te vinden in Nederland. In 2008 werd de eerste vestiging geopend in ons land. De deuren van het eerste filiaal werd in de grootste havenstad van Europa geopend: Rotterdam. Hierna volgende langzaam maar zeker andere steden. In de jaren die volgden werd deze winkel een ware hype in Nederland. De artikelen die in de winkels zijn aangeboden zijn van een scherpe prijs en dat trekt vooral veel jeugdig publiek aan.

Veel gemeenten in Nederland wilden in de afgelopen jaren maar al te graag een vestiging van de Ierse modegigant in hun stad. Het betekende namelijk een grote toeloop van hordes winkelend publiek. Dit is niet alleen goed voor de omzet van Primark, maar zeker ook voor de middenstand in veel winkels. Zoals aangegeven kun je online geen artikelen bij Primark kopen. Je zult dus echt naar een fysieke winkel in de buurt moeten gaan. Dat kan dus onder meer bij Primark Venlo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.